Zenz Organic Products

Zenz Organic Products on vuonna 2010 lanseerattu tanskalainen kampaamo- ja kosmetiikkatuotesarja. Sarja sisältää eksklusiivisia ja ekosertifioituja hiustenhoito- ja viimeistelytuotteita (Zenz Organic Hair) sekä hiusten- ja ihonhoitoöljyjä (Zenz Organic Oil), luonnollisia hajusteettomia hennakasvivärejä (Zenz Hair Colour) ja ammattilaisten mineraalikosmetiikkaa (Zenz Mineral Make-up).

Filosofia

Ekotietoinen kampaaja Anne-Sophie Villumsen on luonut Zenz Organic –tuotesarjan. Hän perusti Tanskan ensimmäisen vihreän salongin vuonna 1999. Vuosien aikana Zenz on kasvanut kuuden kampaamon ketjuksi. Anne-Sophielle tuli jo opiskeluaikana tavallisista hiustuotteiden kemikaaleista allergisia reaktioita. Hän halusi kuitenkin jatkaa kampaajan töitä ja auttaa muita allergisoituneita, niinpä hän aloitti uuden terveellisemmän tuotesarjan kehittämisen.

Vuonna 2005 Anne-Sophie ja aromaterapeutti Julia Kim, lanseerasivat tuotesarjan ZenzTherapy. Vuonna 2008 he myivät tuotesarjan ja tämän jälkeen Anne-Sophie ei ole ollut ZenzTherapy -sarjan kanssa missään tekemisissä. Tanskassa oli kuitenkin jatkuvaa kysyntää terveellisemmille hiustenhoitotuotteille, tästä syystä Anne-Sophie päätti jatkaa tuotekehitystä vuonna 2010. Hän lanseerasi uuden ammattilaisten ekosertifioidun tuotesarjan Zenz Organic Hair. Useita tuotelinjoja on lisätty tämän jälkeen sarjaan. Anne-Sophie haluaa kertoa kuluttajille ja ammattilaisille terveellisimmistä tuotteista. Markkinoilla on useita terveydelle haitallisia hiustuotteita, tästä syystä Anne-Sofie jatkaa terveellisempien tuotteiden kehittämistä koko ajan.

Katso tuoteryhmät

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot